Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη θα επισκεφτώ αρχικά, φίλοι μου Θεσσαλονικείς.

7 Μαρτίου θα βρίσκομαι στο Public Τσιμισκή από τις 18:00 έως τις 20:00 για μια συνάντηση μαζί σας και την υπογραφή των αντιτύπων του νέου μου βιβλίου "Πορφυρό ποτάμι".

Λίγες μέρες αργότερα, στις 15 Μαρτίου και ώρα 19:00, θα γίνει η παρουσίασή του στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου (Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου) μετά από πρόσκληση του βιβλιοπωλείου "ΣΩΚΡΑΤΗΣ". 
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παναγιωτίδης από την Pella tv και την εκπομπή "Ιστορία Λαογραφία Πολιτισμός".


Παραθέτω τις σχετικές προσκλήσεις. 


                                                                       

 

10 σχόλια:

  1. Αντε μπράβο Σόφη! Καλές παρουσιάσεις να έχεις με πολύ κόσμο και καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Επιτυχία στις παρουσιάσεις! Θα είμαι και εγώ νοερά μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την αίσθηση πως τούτο, το νέο βιβλίο σου θάναι η κορωνίδα των έργων σου.Δεν γνωρίζω βέβαια αν θα δικαιωθώ
    αλλά στο εύχομαι ολόψυχα.Προσωπικά
    αναμένω εναγωνίως να "διακτινιστώ" στο χώρο και τον χρόνο της ιστορίας
    σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να μου γράψεις και πάλι, Άρι, όταν με το καλό το διαβάσεις, ώστε να μάθω αν δικαιώθηκαν οι προσδοκίες σου. Προς το παρόν σ' ευχαριστώ από καρδιάς για τα επαινετικά σου λόγια και την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια εξαιρετική συγγραφέας μα και μια γλυκύτατη κυρία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα από κοντά μία από τις αγαπημένες μου συγγραφείς! Καλοτάξιδο το "Πορφυρό ποτάμι" και κάθε επιτυχία για τη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ πολύ, Φένια μου. Χάρηκα κι εγώ πολύ που σε γνώρισα. Με συγχωρείς που άργησα να δημοσιεύσω το σχόλιό σου και να σου απαντήσω, αλλά από την Κύπρο δεν τα κατάφερα να συνδεθώ στο blog. Καλή επιτυχία και σ' εσένα και καλή συνέχεια στο συγγραφικό σου έργο! Τους πιο θερμούς χαιρετισμούς στη μητέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Κάθε καλό και σ' εσάς! Με χαρά σας περιμένουμε και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέρασα τόσο όμορφα στην Κύπρο μας, Φένια μου, ένιωσα τόσο οικεία εκεί (και πώς αλλιώς θα μπορούσα να αισθάνομαι, όταν με υποδεχθήκατε με τόση αγάπη), ώστε ασφαλώς και θα ξανάρθω. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή