Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, θα βρίσκομαι στην Κατερίνη για πρώτη φορά στα πλαίσια της συγγραφικής μου δραστηριότητας, γιατί ως απλή επισκέπτρια την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, καθώς στην όμορφη γειτονική μας πόλη ζουν αρκετοί καλοί μας οικογενειακοί φίλοι. Η παρουσίαση του νέου μου βιβλίου «Πορφυρό ποτάμι» θα γίνει στο Public Κατερίνης, 7 η ώρα το απόγευμα, με τη συμμετοχή της δημοσιογράφου και συγγραφέα Μαρίας Τσιώνη.

                                                              



3 σχόλια:

  1. H συγγραφέας Σόφη Θεοδωρίδου διαβάζει το "Πορφυρό Ποτάμι" (Public Kατερίνης 30-3-2017)
    https://www.youtube.com/watch?v=tF4NGUVwJi8

    Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

    Η συγγραφέας Σόφη Θεοδωρίδου διαβάζει αποσπάσματα από το πρόσφατο best seller βιβλίο της "Πορφυρό Ποτάμι", των εκδόσεων Ψυχογιός, στην παρουσίασή του στα Public Kατερίνης, μετά από τη συνομιλία με τη Μαρία Τσιώνη.
    Η ζωή των τελευταίων Ελλήνων σε μια μικρή γωνιά της Καππαδοκίας και παράλληλα η ιστορία μιας ακατάλυτης μα αδιέξοδης αγάπης στη σκιά της Μικρασιατικής Καταστροφής και της Ανταλλαγής των πληθυσμών.
    Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
    Επικοινωνία:liviostitos@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=0Y8WmmDjoa8

    Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

    Η συγγραφέας Σόφη Θεοδωρίδου «κολυμπάει» στο τελευταίο λογοτεχνικό best seller της, «Πορφυρό Ποτάμι», (εκδόσεις Ψυχογιός), με τη βοήθεια της Μαρίας Τσιώνη, στην παρουσίασή του στο αναγνωστικό κοινό, στα Public Kατερίνης (30-3-2017).
    Η συγγραφέας σκιαγραφεί τους χαρακτήρες του έργου της, διαλέγει την πιο χαρακτηριστική και αγαπημένη της «σκηνή», αναλύει την «κοσμοθεωρία» της, καταγράφει τη διαδικασία της συγγραφής, με αναδρομή στο παρελθόν -ξετρυπώνοντας και πλάθοντας πολυπρόσωπες ιστορίες, με ανατροπές, χωρίς σχεδιαγράμματα- εκφράζει συναισθήματα, πριν και μετά τη συγγραφή του, λατρεύει τη λογοτεχνία… από την πρώτη Δημοτικού, επισημαίνει το ρόλο του συγγραφέα στην κοινωνία και την αμφίδρομη σχέση με τον αναγνώστη και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές ενός βιβλίου που αποτελεί σταθμό στο ιστορικό-κοινωνικό μυθιστόρημα.
    Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
    Επικοινωνία:liviostitos@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά, κύριε Κολίτση, που ήσασταν εκεί, αλλά και που μπήκατε στη διαδικασία να αφήσετε το τόσο κολακευτικό για μένα σχόλιό σας εδώ.
    Να είστε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή