Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στην Κύπρο μας θα βρεθώ, φίλοι μου της Κύπρου, από τις 22  μέχρι και τις 24 Απριλίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας Βιβλίου, για να παρουσιάσω το "Πορφυρό Ποτάμι" ή και για να υπογράψω απλώς τα αντίτυπα των βιβλίων μου.

Συγκεκριμένα, στις 22/4 και ώρα 18:00 θα βρίσκομαι στο Public Λευκωσίας (εμπορικό κέντρο The Mall of Cyprus), να συζητήσουμε πάνω στο "Πορφυρό Ποτάμι".
Στις 23/4, Κυριακή, θα είμαι στο Public Λεμεσού (Ζακάκι Λεμεσού Western City Entrance) στις 12:00 για υπογραφή βιβλίων.
Και στις 24/4 στην Πάφο, στο βιβλιοπωλείο PARGA, στις 7 το απόγευμα, για την παρουσίαση του νέου μου βιβλίου. Για το "Πορφυρό ποτάμι" θα μιλήσει ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Μάκης Αντωνόπουλος.


Περισσότερες λεπτομέρειες στις προσκλήσεις που ακολουθούν.


                                                                     


 

6 σχόλια:

  1. Μπορώ να ρωτήσω αν ήσασταν Καλαμαριά στα χρόνια του δημοτικού και γυμνασίου; η μητέρα μου μπορεί να ορκιστεί ότι σας ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, δεν ήμουν Καλαμαριά, Demis. Τα πρώτα χρόνια του δημοτικού τα πέρασα όντως στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην περιοχή της Μενεμένης. Τους χαιρετισμούς μου στη μητέρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις διάβασα το "Στεφάνι από ασπάλαθο" ...είναι το 3ο βιβλίο που διαβάζω από εσάς. Νομίζω ότι με άφησε άναυδη ...δεν ξέρω αν με έχει συγκινήσει τόσο πολύ άλλο βιβλίο γενικότερα...έκλαψα πάρα πολύ και συνδέθηκα με την Κασσιανή σαν να την γνώριζα..αποτυπώσατε με τρομερή γλαφυρότητα την αυστηρότητα των παλαιότερων γενεών την οποία εξαντλούσαν στο έπακρο στις νεότερες γενεές εκείνα τα χρόνια. Παράλληλα όμως καταφέρατε να περάσετε και διαχρονικά νοήματα τα οποία μας αφορούν άμεσα σαν ανθρώπους και προσωπικά μιλώντας έχοντας πατήσει τα 25 έτη της ζωής μου, συνειδητοποίησα αρκετά πράγματα μέσα από το βιβλίο σας με τα οποία θα πορευθώ από εδώ και στο εξής...στόχος που θα είναι να ζήσω τα χρόνια που μου έχει ορίσει η ζωή η ίδια να ζήσω.
    Σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό το μάθημα ζωής που μου δώσατε μέσα από αυτό το βιβλίο.
    Θα ήθελα βέβαια να σας ρωτήσω και το εξής. Παρατήρησα ότι και σε αυτό το βιβλίο αλλά και "Στα χρόνια της χαμένης αθωότητας" αναφερθήκατε στην πόλη της Θήβας και θα ήθελα να σας ρωτήσω χωρίς να διεισδύω στα προσωπικά σας, αν σας συνδέει κάτι με αυτή τη πόλη ; σας ρωτάω γιατί κατάγομαι από τη Θήβα από τη μεριά της μαμάς μου, μένω και εργάζομαι σε αυτή και μου έκανε εντύπωση η διπλή αναφορά της στα κείμενά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στεφανία μου, σ' ευχαριστώ πολύ που μπήκες στη διαδικασία να μου γράψεις για όσα αισθάνθηκες διαβάζοντας το "Στεφάνι από Ασπάλαθο". Χαίρομαι αν σε ανθρώπους νέους, όπως είσαι εσύ, τα βιβλία μου λειτουργούν με τον τρόπο που μου περιγράφεις. Όσον αφορά τη Θήβα, δυστυχώς δε με συνδέει κάτι παραπάνω απ' όσο με συνδέει με κάθε γωνιά της Ελλάδας μας που έχει τη δική της ιστορία και γι' αυτό το λόγο θεωρώ ότι είναι μοναδική.
    Θα είναι χαρά μου να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή