Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αγαπημένη Κρήτη

Είμαι πολύ χαρούμενη, φίλοι μου από την Κρήτη, που σε λίγες μέρες, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 24 Μαΐου, θα βρίσκομαι κοντά σας για την παρουσίαση του βιβλίου μου "Τ' αχνάρια των ξυπόλυτων ποδιών", η οποία θα γίνει στο βιβλιοπωλείο "Ελευθερουδάκης", στις 8 η ώρα το απόγευμα. Θα είναι τιμή μου να γνωριστούμε από κοντά με όσους και όσες το επιθυμείτε και να συζητήσουμε για λογοτεχνία. Σας περιμένω, λοιπόν... και παραθέτω και την επίσημη πρόσκληση. Τίτλος: Η Σόφη Θεοδωρίδου στο Ηράκλειο Αφορά τα Βιβλία: Τ' ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΞΥΠΟΛΥΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ Συγγραφέας: ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Τόπος: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης ( Οδός 1821 αρ 10, Ηράκλειο, τηλ.: 2810 227500 ) Ημερομηνία: Πέμπτη 24/05/2012 20:00 μμ Το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και οι Εκδόσεις Ψυχογιος σας προσκαλούν σε βραδιές παρουσιάσεων αγαπημένων σας βιβλίων που θα γίνουν στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

16 σχόλια:

  1. Mε το καλό να πας και στην λεβεντογέννα!!! Μoυ επιτρέπεις να το δημοσιεύσω και στο δικό μου μπλογκ για να το μάθουν οι συντεκνοί μου και από μένα;;;
    Πόσο τυχεροί είναι....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και πάλι, Μαρίνα μου! Εννοείται ότι μπορείς να το δημοσιεύσεις στο blog σου και σε ευχαριστώ πολύ για τη... διαφήμιση. Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  2. Μόλις το δημοσίευσα!
    Το έκανα με την καρδιά μου! Θα ήταν κρίμα να χάσουν την ευκαιρία οι φίλες μου οι κρητικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ΄ευχαριστώ, Μαρίνα μου! Θα χαρώ να γνωρίσω τις φίλες σου. Ελπίζω κάποτε να γνωριστούμε κι εμείς οι δυο από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω σκοπό να προτείνω να σου ζητήσει ο λογοτεχνικος σύλλογος να έρθεις εδώ στις Βρυξέλλες, του χρόνου τώρα πια! (Ελπίζω να είμαι εδώ και τον επόμενο χειμώνα...)
    Τηρουμένων των ανάλογων προυποθέσεων, θα ήθελες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με μεγάλη μου χαρά, Μαρίνα μου! Χίλια ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eυχαριστώ πολύ και εγώ για την επικοινωνία!!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή αντάμωση στην Κρήτη, Σόφη!
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μου βγαζει σχόλια γιατί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο προχθές που διαβασα την προσκληση στο μπλοκ της Μαρίνα της φίλης..το ότι θα έρθω να γνωριστούμε απο κοντα για μενα ειναι μια πολύ όμορφη εμπειρία..δεν έχω διαβάσει κανενα βιβλίο ..και θα χαρώ να το κανω τώρα.. θα τα πουμε απο κοντα.... ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν, Ρούλα Σμαραγδένια, γνωριστήκαμε κι από κοντά και ήταν όμορφα. Χάρηκα πάρα πολύ που τα είπαμε κι ελπίζω ότι θα ξαναβρεθούμε. Η Κρήτη ήταν πανέμορφη, φυσικά, αλλά ακόμη πιο όμορφοι ήταν οι άνθρωποί της, όλοι εσείς που μου κάνατε την τιμή να βρεθείτε κοντά μου εχθές το βραδάκι. Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εγώ χαρηκα και ας ήτανε τοσο λίγο..αν ξαναερθεις στην Κρητη θα χαρώ να τα ξανα πουμε...παντα εχουνε να δώσουνε κατι απο την ψυχή τους άνθρωποι που γραφουνε.....η τιμή ηταν δική μας που βρεθήκαμε εκεί....φιλαι ..και καλο Σ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και βέβαια θα ξαναβρεθούμε μόλις ξανάρθω και ελπίζω να έχουμε περισσότερη άνεση χρόνου να τα πούμε εκτενέστερα. Καλό Σ/Κ και σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα έλαβα τα σχόλιά σου Σόφη μου και σ'ευχαριστώ πολύ!
    Χαίρομαι που έγινα η "γέφυρα" για να γνωριστείτε με τη Σμαραγδένια!!! Ελπίζω η εμφάνισή σου στην Κρήτη να είχε επιτυχία!
    Δεν έχω διαβάσει ακόμα το τρίτο σου βιβλίο...Το ελληνικό βιβλιοπωλείο μας δεν το είχε φέρει ακόμα όταν πήγα. Έτσι λοιπόν περιμένω να γυρίσω στην Ελλάδα σ'ένα μήνα για να το αγοράσω και να το διαβάσω!
    Καλή Κυριακή και πολλά φιλιά από το Βέλγιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέρασα πολύ όμορφα στην Κρήτη. Επιτυχία για μένα είναι να επικοινωνώ με τους αναγνώστες μου, - λίγους ή πολλούς δεν έχει σημασία, όσους κι αν παρευρεθούν σε μια παρουσίαση-, και αυτό συνέβη εκεί, οπότε... όλα καλά.
    Φιλιά κι από μένα και να περνάς όμορφα, Μαρινάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή