Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ευχές


23 Δεκεμβρίου, ημέρα που κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων και θέλω να σας ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου Χρονια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και να είναι ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος που πλησιάζει. Ξέρω, μας έχουν βομβαρδίσει πως θα είναι δύσκολος, χειρότερος κι από αυτόν που μας αφήνει, αλλά σε πείσμα των καιρών μπορούμε να προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε την ευτυχία και το γέλιο μέσα σε μικρές καθημερινές χαρές. Αυτές, πιστεύω άλλωστε, πως έχουν και τη μεγαλύτερη αξία. Μια κάρτα φτιαγμένη απ' τα χεράκια των μικρών μου μαθητών συνοδεύει τις ευχές μου. Όπου κι αν βρίσκεστε φροντίστε να περάσετε όμορφα!

4 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα καλή μου φίλη!!! Υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλη σου την οικογένεια και στους γύρω σου!!! Η φωτογραφία σου θα μπορούσε να είναι και κάρτα της Unicef...Χωρίς να δίχνει πρόσωπα είναι μια νότα αισιοδοξίας μέσα στην τόση μαυρίλα των καιρών! Μπορώ να φανταστώ τις μικρές φατσούλες πίσω από αυτά τα χεράκια...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ, Μαρίνα μου! Και σ' εσένα εύχομαι να περάσεις όμορφα κι εσύ και οι δικοί σου, όπου κι αν βρεθείς τούτες τις μέρες.
    Πράγματι, τα παιδιά είναι το μέλλον και η αισιοδοξία μας. Χαίρονται με το παραμικρό. Ακόμα κι η κατασκευή τούτης της κάρτας ήταν γι' αυτά πηγή χαράς... Καλό είναι να τα μιμηθούμε κι εμείς λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΄΄Η ΝΥΦΗ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΑΥΡΑ¨...ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ..ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙ Α!


    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΒΑΣΙΛΙΚΗ Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά, Βασιλική! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Κάθε φορά που διαβάζω ή ακούω γνώμες σαν τη δική σου αισθάνομαι πως μου κάνουν ένα πολύτιμο δώρο - η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πως ένα δικό μου βιβλίο βρίσκεται σε χέρια αναγνωστών. Να είσαι πάντα καλά και να έχεις μια όμορφη Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή