Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Στη Θράκη

Στη Θράκη και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο και την Κομοτηνή θα βρεθώ το επόμενο διάστημα, φίλοι μου, για την παρουσίαση του νέου μου βιβλίου "Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ".
Στην Αλεξανδρούπολη θα βρίσκομαι την Παρασκευή, 17/5,  μετά από πρόσκληση των βιβλιοχαρτοπωλείων "ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ". Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης στις 19:30, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσει η Άννα Δεληγιάννη, φιλόλογος, κριτικός λογοτεχνίας, συγγραφέας.
Στο Διδυμότειχο θα βρίσκομαι το Σάββατο, 18/5, μετά από πρόσκληση του βιβλιοπωλείου "ΠΑΠΥΡΟΣ". Η παρουσίαση θα γίνει στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Διδυμοτείχου με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, στις 19:00. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Χαρούλα Παλαμίδα, εκπαιδευτικός, και η Χρύσα Ζαφειροπούλου, εκπαιδευτικός, μέλος του Δ.Σ. του Λαογραφικού Μουσείου Διδυμοτείχου.
Στην Κομοτηνή θα είμαι την Κυριακή, 19/5, μετά από πρόσκληση του βιβλιοπωλείου "BOOKSTOP". Η εκδήλωση θα γίνει στο νέο υποκατάστημα του βιβλιοπωλείου στις 19:30 και θα την προλογίσει η Ελισάβετ Τσιτσιγιάννη, δικηγόρος.

Ακολουθούν οι προσκλήσεις με όλες τις λεπτομέρειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου