Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Στην Έδεσσα


Επόμενη παρουσίαση της «Αγαπητικιάς» στον νομό καταγωγής μου και συγκεκριμένα στην Έδεσσα, μετά από πρόσκληση του βιβλιοπωλείου ΚΡΑΛΛΗ.
Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στον χώρο της Ανθοέκθεσης.
Λεπτομέρειες στην πρόσκληση που ακολουθεί.

                                                                             

10 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστούμε για την παρουσίαση του νέου σας βιβλίου!καλοτάξιδο!ευχαριστούμε και το βιβλιοπωλείο Κράλλη.χάρηκα πολύ για την γνωριμία!εις το επανιδείν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σ' ευχαριστώ, Δέσποινα, για την παρουσία σου εκεί κι ευελπιστώ σε μια νέα μας συνάντηση στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεροχο βιβλιο, σε κραταει σε αγωνια μεχρι την τελευταια σελιδα! ανατροπες, μια γυναικα πολυ μπροστα για την εποχη της αναζητωντας αυτα που σημερα εχουμε αυτονοητα!! τοσο ζωντανες περιγραφες που σε ταξιδευουν σε μια αλλη εποχη!!! καλοταξιδο! Θα χαιρομουν πολυ να γινει και στο Κιλκις Παρουσιαση του υπεροχου βιβλιου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είσαι καλά, Γιώτα μου. Είσαι η πρώτη αναγνώστρια που μου γράφει την άποψή της για την "Αγαπητικιά", γι' αυτό και τη βρίσκω διπλά σημαντική. Όσον αφορά το Κιλκίς, που είναι και ο τόπος καταγωγής της μητέρας μου, θα το χαιρόμουν κι εγώ. Σ' ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για τη πορεία σας κα Θεοδωρίδου. θα το εκτιμούσα πραγματικά, εάν βρίσκατε το χρόνο να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: ioannis.ask@gmail.com για θέμα που αφορά τη συγγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Σοφη,
    Θερμά συγχαρητήρια για το καινούργιο σου βιβλίο, σ'ευχαριστω που με κάνεις ευτυχισμένη με το υπέροχο ταξίδι! Το κάθε ένα βιβλίο σου, καλύτερο από το άλλο! Να είσαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρία Θεοδωρίδου, συγχαρητήρια και για αυτό το υπέροχο βιβλίο! Το αγάπησα όπως και τα άλλα βιβλία σας. Η ιστορία της Ροσας με συνεπήρε.Η αριστοκρατεια, ο ρατσισμός, η θέση της γυναίκας , ο έρωτας,η προδοσία. Οι ολοζώντανες περιγραφές με μετέφεραν στον χώρο και στο χρόνο μιας άλλης εποχής.Τα ιστορικά γεγονότα του Εθνικού Διχασμού με προβλημάτισαν ιδιαίτερα καθώς διαπίστωσα ότι ελάχιστα γνωριζα για την ταραγμένη εκείνη εποχή. Η γραφή σας με καθήλωσε και πάλι όπως με " το κορίτσι από την Σαμψούντα" ," η νυφη φορούσε μαύρα" και" το πορφυρό ποτάμι". Εννοείται πως θα διαβάσω και όλα τα υπόλοιπα. Έχω πειστεί πως η πένα σας μιλάει στην ψυχή μου. Ευχαριστώ για την συγκίνηση που μου προσφέρετε. Ανυπομονω και για το επόμενο δημιούργημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία Θεοδωρίδου, συγχαρητήρια και για αυτό το υπέροχο βιβλίο! Το αγάπησα όπως και τα άλλα βιβλία σας. Η ιστορία της Ροσας με συνεπήρε.Η αριστοκρατεια, ο ρατσισμός, η θέση της γυναίκας , ο έρωτας,η προδοσία. Οι ολοζώντανες περιγραφές με μετέφεραν στον χώρο και στο χρόνο μιας άλλης εποχής.Τα ιστορικά γεγονότα του Εθνικού Διχασμού με προβλημάτισαν ιδιαίτερα καθώς διαπίστωσα ότι ελάχιστα γνωριζα για την ταραγμένη εκείνη εποχή. Η γραφή σας με καθήλωσε και πάλι όπως με " το κορίτσι από την Σαμψούντα" ," η νυφη φορούσε μαύρα" και" το πορφυρό ποτάμι". Εννοείται πως θα διαβάσω και όλα τα υπόλοιπα. Έχω πειστεί πως η πένα σας μιλάει στην ψυχή μου. Ευχαριστώ για την συγκίνηση που μου προσφέρετε. Ανυπομονω και για το επόμενο δημιούργημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρία Θεοδωρίδου, συγχαρητήρια και για αυτό το υπέροχο βιβλίο σας! Οι ολοζώντανες περιγραφές με μετέφεραν στο χώρο και το χρόνο και δεν ήθελα να τελειώσει η αναγνωση. Ταυτόχρονα μου δώσατε το ερέθισμα να ψάξω να μάθω για την ταραγμένη εκείνη εποχή του Εθνικού Διχασμού, για την οποία ελάχιστα ομολογώ ότι γνώριζα. Αυτό που καταφέρνετε με την πένα σας είναι απίστευτο. Ανυπομονω για το επόμενο ήδη. Καιπάλι συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας. Να είστε καλά! Το γνωστό πρόβλημα υπήρξε και εδώ. Συγνώμη για την αργοπορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή