Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Στα Πεύκα Θεσσαλονίκης

Στα Πεύκα (Ρετζίκι) Θεσσαλονίκης θα είναι η επόμενη συνάντησή μας, φίλοι μου,  μετά από πρόσκληση του βιβλιοπωλείου ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Δευτέρα, 21 Μαρτίου, λοιπόν, και ώρα 20:00, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου "Τα χρόνια της χαμένης αθωότητας" στον χώρο του βιβλιοπωλείου ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, στη διεύθυνση Γ. Παπανικολάου 120.

                                                                                 

8 σχόλια:

  1. Ένα ακόμη υπέροχο βιβλίο! Συγχαρητήρια Σόφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ, ανώνυμε/η φίλε/η μου, που μπήκες στον κόπο να μου γράψεις την άποψή σου. Θα χαιρόμουν, αν την επόμενη φορά μου έγραφες και το μικρό σου όνομα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα, Σόφη. Μόλις τελείωσα το καινούριο βιβλίο σου, στο οποίο βρήκα, ίσως να ήταν ιδέα μου, έναν διαφορετικό, αλλά το ίδιο εξαιρετικό τρόπο γραφής. Η ιστορία, πολύ όμορφη. Τρία κορίτσια που τα δένουν άρρηκτα τα παιχνίδια της μοίρας. Που μοιράζονται μυστικά και εμπειρίες και βαδίζουν τους δρόμους που αυτή η μοίρα τους επιφυλάσσει. Πρωτότυπο θέμα, με εξαιρετική εκβάθυνση στην ψυχολογία των ηρωίδων, αλλά και σε όλα τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνικοπολιτικής ζωής. Επίσης, μέσα από την αφήγησή σου γίνεται φανερή η αγάπη σου προς την ιστορία, τα γεγονότα της οποίας δίνονται με αριστουργηματικό τρόπο μέσα στο κείμενο. Ομολογώ πως θυμήθηκα πολλά που ειχα ξεχάσει, αν και τα έχω ζήσει κι εγώ, αφού η χρονολογία γέννησής μου είναι πολύ κοντά σ' συτή των κοριτσιών. Θερμά συγχαρητήρια! Να είσαι πάντα καλά, υγιής και δημιουργική και να ομορφαίνεις λίγο τον κόσμο μας με τις ιστορίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που σου άρεσε, Ρίτα μου. Ίσως έχεις δίκιο, ίσως είναι κάπως διαφορετική η γραφή μου στο νέο μου βιβλίο. Ομολογώ ότι κάθε φορά είναι το ίδιο το θέμα κι η εξέλιξη της ιστορίας που με καθοδηγούν σ' έναν συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης, δίχως να το επιδιώξω συνειδητά. Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Τα λόγια σου μου προσφέρουν μεγάλη στήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημένη μου Σόφη, συγχαρητήρια για το βιβλίο σου, μου άρεσε πολύ! Αργησα λίγο να σου γράψω λογω του φορτωμένου προγράμματος μου αλλά να ξέρεις ότι σε εχω στο μυαλό μου και μάλιστα προσπαθώ να βρω τρόπο να σε φέρω στη Ρόδο! Ειχα μιλήσει προ καιρού με τους πωλητές του βιβλιοπωλείου του PUBLIC για σένα και τους ειχα ζητήσει να μεταφέρουν στις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ το αίτημα μου αλλά και πολλών άλλων αναγνωστών σου να παρουσιάσεις το νεο σου βιβλίο στη Ρόδο. Χθες λοιπον που πέρασα απο εκει με την αφορμή της παρουσίασης ενος βιβλίου απο συγγραφέα του ίδιου εκδοτικού οίκου, μου είπαν οτι το έχουν ήδη ζητήσει και είναι πιθανόν να συμβεί γιατί τα βιβλία σου <> πολύ στη Ρόδο! Θέλω επίσης να ξέρεις ότι αν έρθεις στη Ρόδο θα ήθελα να σου γνωρίσω μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που θα μπορούσε να γίνει πηγή εμπνευσης για ενα επόμενο σου βιβλίο με τις μνήμες που έχει από την κατοχή και την Ιταλοκρατία. Αληθινές ιστορίες απο μια πολυ ενδιαφέρουσα εποχή και απο μια <> όπως την αποκάλεσε η τοπική εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ στην πρόσφατη συνέντευξη της! Σου στέλνω την αγάπη μου και περιμένω την απάντηση σου!
    Μάρα Σαλαχούρη, Ρόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάρα μου, αγαπημένη, πόσο χαίρομαι που επικοινωνούμε και πάλι! Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και φυσικά θα αποδεχθώ με μεγάλη χαρά την πρόσκληση να παρουσιάσω το έργο μου στην όμορφη Ρόδο, αλλά και να γνωρίσω την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που έχεις κατά νου. Οι αληθινές ιστορίες ζωής με ενδιαφέρουν πάντα, μια και αποτελούν κατά κανόνα την πηγή έμπνευσής μου. Αναμένω λοιπόν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα συναντηθούμε από κοντά. Έχεις τα φιλιά μου, την αγάπη μου κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δική σου αγάπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρία θεοδωρίδου, είμαι φανατικός θαυμαστής σας ! Συγχαρητήρια, συνεχίστε έτσι !

    Ευστράτιος Σταύρου,
    Ωρωπός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η στήριξη κι η αγάπη σας μου δίνει τη δύναμη να συνεχίζω, κύριε Σταύρου. Σας ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή