Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Στην Αλεξάνδρεια

Στον γειτονικό μας νομό, την Ημαθία, και συγκεκριμένα στην Αλεξάνδρεια, θα βρίσκομαι την Τετάρτη 18 Νοέμβρη για  παρουσίαση του συνολικού μου έργου με έμφαση ωστόσο στο βιβλίο μου «Το κορίτσι απ’ τη Σαμψούντα», αφού η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων και της Δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης.

Θα σας περιμένω, λοιπόν, για μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο και μια ενδιαφέρουσα, ελπίζω, συζήτηση στη Στέγη Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων στις 6 το απόγευμα.

                   

                                                                         

2 σχόλια:

  1. Αγαπητή κ. Θεοδωρίδου, σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο που διαθέσατε για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο του μπλογκ μου «Φίλοι Της Λογοτεχνίας». Με τιμήσατε ιδιαίτερα. Σας αποστέλω το σχετικό σύνδεσμο, για να δείτε και να χρησιμοποιήσετε τη δημοσίευση όπως επιθυμείτε. Καλές Γιορτές, με υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα! Σας ευχαριστώ και πάλι! http://filoithslogotexnias.blogspot.gr/2015/12/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ εγώ, Κλειώ μου, για την όμορφη συνέντευξη. Εύχομαι Χρόνια Πολλά και μια καλή νέα χρονιά πάντα με υγεία, αισιοδοξία και αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή