Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Στον Εύοσμο

Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης θα γίνει, φίλοι μου, η επόμενη παρουσίαση του νέου μου βιβλίου «Στεφάνι από Ασπάλαθο», μετά από πρόσκληση, όπως και πέρσι, του βιβλιοπωλείου «Πανίδης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Κολοκοτρώνη 20, Εύοσμος) την Τετάρτη, 3 Ιουνίου, και ώρα 20:00. 

                                                                  

8 σχόλια:

  1. Είναι τυχεροί οι φιλοι οι Θεσσαλονικοις που θα απολαυσουν ακομα ενα βιβλίο σας..μακαρι να ημουν εκει που ειναι η πατρίδα μου... αλλα μενω στο Ηρακλειο Κρητης .. εχουμε συναντηθει σε μια παρουσιαση σας εδώ .. εχω το βιβλίο σας η Νύφη φορούσε μαυρα. και μου ειχε αρέσει τρομερα η γραφή σας ... θα προσπαθησω να παρω και τα επόμενα.. ..να είστε καλα και να γραφετε παντα τοσο ομορφα... καλοταξιδο να είναι και το καινουργιο σας.. πόνημα ψυχης...με εκτίμηση Σμαραγδάκη Ρούλα.... Ηράκλειο Κρητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε θυμάμαι πολύ καλά, Ρούλα μου. Είσαι η φίλη της Μαρίνας. Χαίρομαι που σου άρεσε η Νύφη μου και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές. Μακάρι να ήσουν, όντως, στην πατρίδα σου και να ξαναβλεπόμασταν, αλλά κι η νέα σου πατρίδα είναι υπέροχη. Ίσως όμως σας επισκεφτώ πάλι κάποια στιγμή, οπότε θα χαρώ να σε συναντήσω εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα Σοφη!!! Το περιμενα πολυ το καινουριο σου βιβλιο....και τι χαρα να δω πως διαλεξες το ονομα Κασσιανη για την ηρωιδα σου....Ετσι λενε και την μικρη μου κορη...Θελω πολυ να ερθω να σε ξανασυναντησω,ευχομαι καλη επιτυχια και σε αυτο και να εισαι παντα καλα να μας ταξιδευεις φιλακια πολλα Δεσποινα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου, Δεσποινάκι μου! Θα σε περιμένω, εννοείται μαζί με την Κασσιανούλα σου. Φιλάκια πολλά κι ακόμη περισσότερα ευχαριστώ για την αγάπη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον Ευοσμο θα ερθω μαζί με την Μαγδαληνή μου. Το βιβλίο είναι εκπληκτικό. Με ταξιδεψες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ πολύ, Στέλλα μου, να είσαι καλά! Θα χαρώ να σας δω κι εσένα και τη Μαγδαληνή σου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ ευχαριστουμε πολύ για την παρουσίαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' ευχαριστώ κι εγώ πολύ, Στέλλα μου, που ταξίδεψες για να βρεθείς εκεί μαζί με την γλυκιά Μαγδούλα σου. Φιλιά πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή