Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Πτολεμαΐδα, Λάρισα, Βόλος

Τρεις όμορφες πόλεις μας, την Πτολεμαΐδα, τη Λάρισα και τον Βόλο, 4,5 και 6 Ιουνίου αντίστοιχα, θα επισκεφθώ το επόμενο διάστημα για τις παρουσιάσεις του βιβλίου μου "Το κορίτσι απ' τη Σαμψούντα". Η εκδήλωση της Πτολεμαΐδας θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της 6ης Εμπορικής Έκθεσης ΕΟΡΔΑΙΑ σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΑΣΙΑΝΟΣ και τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΠΠΑΠ (Δημοτική βιβλιοθήκη), στις 6.30 το απόγευμα, την Τετάρτη 4 Ιουνίου.

Στη Λάρισα, όπως και στον Βόλο, θα προχωρήσουμε σε κοινή παρουσίαση με τη συγγραφέα Πένυ Παπαδάκη. Στη Λάρισα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας και το βιβλιοπωλείο ΑΝΕΜΟΣ την Πέμπτη, 5 Ιουνίου, στις 19.30.

Στον Βόλο η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Βόλου ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ την Παρασκευή 6 Ιουνίου, στις 20.30

Σας περιμένουμε...

                                                                           

                                                                                 

     




4 σχόλια:

  1. Είστε καταπληκτική συγγραφέας κυρία Σόφη. Έχω κι εγώ ξεκινήσει κι εγώ ένα μυθιστόρημα και πιστεύω να είναι το ίδιο καλό με τα δικά σας!!! Συγτχαριτήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ, ανώνυμε φίλε/φίλη. Καλή επιτυχία και σε σένα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με λένε Γεωργία, αυτή που έραψα από πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ που μου έγραψες το όνομά σου, Γεωργία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή