Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Στη Σαλονίκη μου


Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!
Ίσως είναι απόλυτα ταιριαστό, αγαπημένοι μου φίλοι, που αρχίζω από τη Θεσσαλονίκη  τις παρουσιάσεις του νέου μου βιβλίου «Η αμαρτία της ομορφιάς», μια και το εξώφυλλό του παραπέμπει στην αγαπημένη μου πόλη.
Στις 13 Μαΐου, λοιπόν, και ώρα 7 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία, που βρίσκεται στη λεωφόρο Νίκης, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση και θα ακολουθήσει στις 15 Μαΐου, δυο μόλις μέρες αργότερα, μια δεύτερη εκδήλωση στη Ν. Πολιτεία Ευόσμου και στο βιβλιοπωλείο BOOKS AND TOYS STORE, 25ης Μαρτίου 93. Δυο διαφορετικές περιοχές της πόλης, που ελπίζω κάποια από αυτές να βρίσκεται κοντά σας κι έτσι να με τιμήσετε με την παρουσία σας όσοι από σας επιθυμείτε να βρεθούμε από κοντά.
Θα είναι χαρά μου να σας δω εκεί…

 

8 σχόλια:

  1. Μακάρι να ήμουν στη Θεσσαλονίκη, Σόφη, να παρακολουθούσα κάποια από τις δυο παρουσιάσεις. Είμαι fan και λαχταρώ όσο τίποτε να σε συναντήσω. Θα κατέβεις κάποια στιγμή και στην Αθήνα;
    Μαρία Κοντίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου, Μαρία μου! Ίσως κάποια στιγμή να γίνει κι αυτό, ποιος ξέρει; Και τότε θα χαρώ να γνωρίσω κι εσένα κι όλους τους υπόλοιπους φίλους Αθηναίους. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελευταίοι μήνες στο Βέλγιο...Μετά θα είμαι κοντά στην Αθήνα και ελπίζω κάποια στιγμή να μας τιμήσεις με μία παρουσίαση και εκεί και να καταφέρω να σε γνωρίσω!
    Καλή επιτυχία στις συναντήσεις με τους αναγνώστες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που τα ξαναλέμε, Μαρίνα μου! Ώστε αποχαιρετάς το Βέλγιο! Σίγουρα θα σε στενοχωρεί αυτό, αλλά απ' την άλλη η πατρίδα είναι αλλιώς. Με τα μεγάλα προβλήματά της, βέβαια, μα κι όλους τους αγαπημένους εδώ.
    Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει και στην Αθήνα μια παρουσίαση και να γνωριστούμε από κοντά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς μένω λίγο μακριά (Ορεστιάδα) και δε θα μπορέσω να είμαι στην παρουσίαση του βιβλίου σας. Οπότε δράττω την ευκαιρία να σας πω από εδώ τα πολλά συγχαρητήριά μου, λάτρεψα το βιβλίο σας. Είναι το είδος των βιβλίων που μ' αρέσουν, ιστορία, πραγματικές ιστορίες μπλεγμένες με την μυθοπλασία. Ήταν το πρώτο βιβλίο σας που διάβασα αλλά σίγουρα δε θα είναι και το τελευταίο. Ανάμεσα στις σελίδες του αναγνώρισα πολλές ιστορίες που έχω ακούσει όχι ίδιες αλλά παρόμοιες. Το μόνο που «μετάνιωσα» είναι που το διάβασα τώρα που είμαι έγκυος και δεν μπορούσα να ηρεμήσω επί τρεις ώρες από το κλάμα που με έπιασε όταν διάβασα την αναπάντεχη εξέλιξη για το ζευγάρι που τόσο είχα αγαπήσει. Πέρα απ' αυτό, όμως, σας ευχαριστώ που το γράψατε κι ένα έχω να σας πω: ένα τέτοιο βιβλίο αξίζει να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη από κάποιον άξιο και ταλαντούχο σκηνοθέτη κι έτσι ο ελληνικός κινηματογράφος να ανθίσει και πάλι όπως τότε, τη δεκαετία 60-70 που καταπιανόταν με τέτοια θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι, millou, που σε στενοχώρησα... Όμως εκείνα, δυστυχώς, ήταν μαύρα χρόνια και τα συνταρακτικά γεγονότα τμήμα της καθημερινότητας των ανθρώπων. Σ' ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιο και για τη θετική γνώμη κι ελπίζω να τα ξαναπούμε στο μέλλον, όταν με το καλό θα κρατάς και το μωράκι σου αγκαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σόφη μου, Λατρεία μου! Το μυαλό μου ήταν στις παρουσιάσεις σου! Σου έστειλα πολλές θετικές σκέψεις και αγάπη από την Αθήνα! Είμαι σίγουρη ότι έφτασαν στην ώρα τους και όλα πήγαν τέλεια! Και πάλι και από εδώ εύχομαι καλοτάξιδο το νέο σου πόνημα! Το βιβλίο αξίζει να διαβαστεί από όλους! Σε φιλούμε όλοι και παραπάνω το αγαπημένο σου μικιό, ο Γιώργος μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου, Στελλίτσα μου! Σ' ευχαριστώ για όλες τις θετικές σκέψεις, οι οποίες πράγματι έπιασαν τόπο, αλλά κυρίως για τα φιλιά - προπάντων της αδυναμίας μου, του μικρού μας Γιώργου. :)
    Πολλά φιλιά κι από μένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή