Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Στη Φλώρινα

Την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στις 8 το απόγευμα και στο καφέ "Οδός Ονείρων" σας περιμένω, φίλοι της Φλώρινας, για την παρουσίαση του νέου βιβλίου μου "Η αμαρτία της ομορφιάς", αλλά και για να τα πούμε ακόμη μια φορά από κοντά. Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου "Η γωνία" και του Μορφωτικού Τμήματος του Φ.Σ.Φ. "Ο Αριστοτέλης". Θα χαρώ να σας συναντήσω εκεί.
                                                                       

4 σχόλια:

  1. Τυχεροί οι κάτοικοι της Φλώρινας που θα σε έχουν. Θα καταφέρεις κάποια στιγμή να μας έρθεις και στην Πάτρα; Αδημονώ να γνωρίσω από κοντά την αγαπημένη μου συγγραφέα.
    Ελευθερία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου, Ελευθερία. Θα χαρώ να βρεθώ κάποια στιγμή στα μέρη σας και να γνωριστούμε από κοντά. Σ' ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ που μας έκανες την τιμή να επισκεφθείς την πόλη μας για ακόμα μια φορά !!!!!!!!! Σόφη μου χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά !!!!! Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία σου και δεν μπορώ να πιστέψω πως μια τόσο αξιόλογη συγγραφέας μπορεί να είναι τόσο απλή τόσο κάλη τόσο ανθρώπινη !!!!!!!! Εύχομαι ότι καλύτερο τόσο στην επαγγελματική οσο και στη προσωπική σου ζωή !!!!!! Καλό ξημέρωμα !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δική μου η χαρά που ξαναβρέθηκα στην όμορφη Φλώρινα και σας συνάντησα και πάλι. Είσαστε όλοι υπέροχοι εκεί, στ' αλήθεια, και αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, κάθε φορά που σας επισκέπτομαι. Σ' ευχαριστώ που ήρθες στην παρουσίαση, Ελένη μου, όπως σ' ευχαριστώ και για τις ευχές και τα όμορφα λόγια. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή