Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Καλοκαίρι… Τι πιο όμορφο από τις πανέμορφες παραθαλάσσιες μικρές μας πόλεις για διακοπές; Και, φυσικά, διακοπές δίχως διάβασμα δεν έχουν γλύκα, κι έτσι… Εκδηλώσεων συνέχεια, φίλοι μου, στην υπέροχη Ασπροβάλτα, όπου θα περιμένω όσους από εσάς παραθερίζετε ή και κατοικείτε μόνιμα εκεί, στον πεζόδρομό της, την Τρίτη, 7 Αυγούστου και ώρα 9-11 το βράδυ, να συζητήσουμε για το νέο μου βιβλίο «Τ’ αχνάρια των ξυπόλυτων ποδιών» - και όχι μόνο - και να υπογράψω τα αντίτυπά του. Ακολουθεί η πρόσκληση…

11 σχόλια:

  1. Κυρία Θεοδωρίδου, χαίρομαι πολύ που θα βρίσκεστε κοντά στα μέρη μας. Είμαι από την Καβάλα και θα προσπαθήσω να έρθω να σας δω στην Ασπροβάλτα. Τα δύο πρώτα βιβλία σας που διάβασα, ήταν φανταστικά!
    Καίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ, Καίτη, για τα καλά σου λόγια. Θα είναι χαρά μου να βρεθούμε από κοντά και να συζητήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι τιμη μου που μου δινεται η ευκαιρια να μιλησω σε μια τοσο εξαιρετικη γυναικα,οπως εσεις Κυρια Θεοδωριδου...το ταλεντο που πυγαζει απο μεσα σας,με εχει συναρπασει..προσφατα διαβασα το αριστουργημα σας ΄΄Η νυφη γορουσε μαυρα΄΄και εμεινα καταπληκτη.Τοσο η πλοκη οσο η περιγραφη σας για τα γεγονοτα τουτα με εκαναν να συγκινηθω,να χαρω,να εξοργηστω..μου προκαλεσαν συναισθηματα που δεν μου εχει προκαλεσει κανενα αλλο βιβλιο..Παρα το νεαρο της ηλικιας μου (16 ετων)εχω μυηθει στο διαβασμα λογοτεχνηματων,και ειμαι πραγματικα χαρουμενη που επεσε το βιβλιο σας στα χερια μου! :) Μεσα σε 3 μερες το ειχα τελειωσει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξεχασα να γραψω οτι με λενε Στελλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή μου Στέλλα, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν λαβαίνω σχόλια σαν το δικό σου από νέα παιδιά. Η σχέση με τη λογοτεχνία είναι μια σχέση που μας ακολουθεί σ' όλη μας τη ζωή και μας προσφέρει αμέτρητες χαρές. Σου το λέω από πείρα, αφού κι εγώ είχα ξεκινήσει τούτη τη σχέση από την ηλικία των 7-8 ετών και αυτή με οδήγησε τελικά και στην συγγραφή. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα μου γράφεις για τη "Νύφη" μου και θα χαρώ να τα ξαναπούμε όποτε θελήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας, είμαι η Γεωργία από Κύπρο και διάβασα το βιβλίο σας τ'αχνάρια των ξυπόλητων ποδιών κι οφείλω να σας συγχαρώ τόσο για την πλοκή όσο και για την ευαισθησία σας! Με συγκίνησε τρομερά η σχέση γιου και πατέρα, τόσο που δάκρυσα διαβάζοντας το! Είναι μία σχέση που μόνο ένας γονιός μπορεί να καταλάβει κι έτσι να κρίνει τους ήρωες! Επίσης μου άρεσε πολύ και η αναφορά στα ιστορικά γεγονότα...Ανυπομονώ να διαβάσω και τα υπόλοιπα βιβλία σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου, Γεωργία μου! Σ' ευχαριστώ για όσα μου γράφεις. Πράγματι, ένας γονιός μπορεί να αντιληφθεί καλύτερα παρόμοια συναισθήματα. Χαιρετίσματα στην όμορφη Κύπρο μας κι ελπίζω να τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία Θεοδωρίδου καλησπέρα σας,πριν λίγο είδα-σε
    μια ανάρτηση του εκδότη σας- το νέο σας (ακυκλοφό
    ρητο) βιβλίο " Το κορίτσι απ τη Σαμψούντα "και δεν
    σας κρύβω την ανυπομονησία να το διαβάσω.Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω εκπορεύεται στην λατρεία
    μου για τις χαμένες μας πατρίδες (χωρίς να έχω καμιά καταγωγή από κάποια εξ αυτών) αλλά έχω
    την προαίσθηση πως το συγκεκριμένο βιβλίο θα
    είναι το καλύτερο απ όσα έχετε γράψει ως τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστώ, πολύ, Άρι, για το σχόλιο. Ελπίζω το βιβλίο να αποδειχθεί αντάξιο των προσδοκιών σας. Θα χαρώ να μου γράψετε την άποψή σας, μόλις το διαβάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάρα, Ρόδος Σόφη μου, μόλις χθες τελείωσα άλλο ένα βιβλίο σου "Τ' αχνάρια των ξυπόλητων ποδιών", μετά την " Αμαρτία της ομορφιάς". Κι αυτό το βιβλίο με καθήλωσε, με δίδαξε, με συγκίνησε. Ενιωσα μια ολοκλήρωση όταν το διάβασα αλλά και μια στενοχώρια που θα αποχωριζόμουν τους αγαπημένους μου πια ήρωες! 'Ετρεξα σήμερα ν' αγοράσω ένα άλλο σου βιβλίο για να καλύψω το κενό και βρήκα το τελευταίο σου, "Το κορίτσι απ' τη Σαμψούντα". Αλήθεια, έχει καμία σημασία η σειρά ανάγνωσης των βιβλίων σου? Θα ήθελα να ξέρω επίσης, αν θα πρότεινες στην κόρη μου που είναι τώρα 14 χρονών, να διαβάσει κάποιο απ' τα βιβλία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου, Μάρα μου! Χαίρομαι πολύ που τα ξαναλέμε και μάλιστα τόσο σύντομα, όπως χαίρομαι που σου άρεσαν τα Αχνάρια μου.. Σ' ευχαριστώ για την ... προτίμηση. :) Σε σχέση με ό,τι ρωτάς, είναι ανεξάρτητα τα βιβλία μου αναμεταξύ τους, οπότε μπορούν να διαβαστούν με οποιαδήποτε σειρά. Μια ηρωίδα μου μόνο θα είχες αναγνωρίσει να διαβαίνει στιγμιαία στην "Αμαρτία", αν είχες διαβάσει το πρώτο μου βιβλίο "Η νύφη φορούσε μαύρα". Ίσως το αντιληφθείς διαβάζοντάς το κάποια στιγμή. Η κορούλα σου τώρα, κατά την γνώμη μου, μπορεί να διαβάσει όλα μου τα βιβλία άνετα. Διάβαζα παρόμοια και δυσκολότερα από την ηλικία των 9 ετών και πιστεύω πως με βοήθησαν αφάνταστα. Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και θα περιμένω τις εντυπώσεις σου απ' το δικό μου "κορίτσι", μόλις το τελειώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή