Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μάιος και ... Διεθνής Έκθεση Βιβλίου

Καλό μήνα, αφού ο Μάιος είναι κιόλας εδώ, κατσούφης και υγρός αλλά γεμάτος λουλούδια φορτωμένα σταγόνες βροχής. Μαζί του φέτος και η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, που έχει προγραμματιστεί από 5-8 του μήνα. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά, να πάρετε μέρος στις παρουσιάσεις βιβλίων και στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν.
Το "Πες μου αν με θυμάσαι", μαζί με άλλα δυο βιβλία των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, "Το ταξίδι της Φωτιάς" της φίλης μου Σοφίας Βόικου και εκείνο της επίσης Θεσσαλονικιάς Χαράς Ανδρεΐδου "Η αγάπη είναι πόλεμος" θα έχουν την τιμητική τους την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα 15. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να συμμετέχετε στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.
Καλή αντάμωση στην αγαπημένη μου πόλη...

6 σχόλια:

  1. Μακάρι να μπορούσα να έρθω!!! Είναι και η δική μου αγαπημένη πόλη!
    Ύστερα από τα σχόλια που διάβασα από τους αναγνώστες σου ανυπομονώ να διαβάσω το βιβλίο σου, ακόμα περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου, Μαρινάκι μου! Ελπίζω να είσαι καλά... Μην παραπονιέσαι, κι εσύ βρίσκεσαι σε μια όμορφη πόλη, αλλά θα ήταν ωραίο να μπορούσες να έρθεις να γνωριστούμε κι από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημενη μου Σοφη,
    μολις τωρα διαβασα οτι ερχεσαι την Παρασκευη!!!!
    Θα κανω τα αδυνατα δυνατα,για να ερθω και να σε συχαρω απο κοντα.
    Πρωτα ο Θεος λοιπον και τα λεμε στην εκθεση μεθαυριο!!!!
    με αγαπη Δεσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σε περιμένω με χαρά, Δεσποινάκι. Τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα κυρια Θεοδωριδου απο τα ομαρφα Γιαννενα στην πολη μας εχετε προγραματισει να ερθετε? Να ειστε καλα με ααγαπη Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου, δυστυχώς δεν εξαρτάται από μένα αυτό. Την πρόσκληση την απευθύνουν τα βιβλιοπωλεία ή ίσως κάποιος πολιτιστικός φορέας. Θα ήταν όμορφο, όμως, να βρεθώ στα Γιάννενα, τα οποία έχω επισκεφτεί αρκετές φορές στο παρελθόν και μου αρέσουν πολύ. Και, φυσικά, να γνωρίσω κι εσάς από κοντά και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή